В Одесі в кафе відкрили стрілянину: з'явилися фото і подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

В Одесі в кафе відкрили стрілянину: з'явилися фото і подробиці

В Одесі в кафе відкрили стрілянину: з'явилися фото і подробиці

У понеділок ввечері, 2 грудня, в одеському кафе «Шафа» стався конфлікт зі стріляниною.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook патрульної поліції Одеси.
Повідомляється, що інцидент стався близько 23:00 на вулиці Грецька, 32. У кафе "Шафа" виникла сварка між компанією чотирьох чоловіків і охоронцем закладу. В ході конфлікту один з чоловіків дістав предмет, схожий на пістолет, і вистрілив у бік охоронця.
"Патрульні, які прибули за викликом, надали потерпілому домедичну допомогу та передали працівникам медичної служби. Також інспектори опитали свідків інциденту, встановили прикмети порушників і автомобіль, на якому вони зникли", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: В Оде сі знову шукають небезпечного вбивцю: опубліковано фото
Відзначається, що відпрацьовуючи територію міста за орієнтуванням на затримання легкового авто, інспектори зупинили вказаний автомобіль на вулиці Садовій. В салоні транспортного засобу знаходилися чотири людини, прикмети яких збіглися з прикметами порушників. Підозрюваних затримали і передали слідчим для проведення необхідних процесуальних дій.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Одесі 1 грудня провели смолоскипну ходу, приурочену до дня народження лідера українських націоналістів Степана Бандери, в ході якого сталася бійка.










Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?