В Одесі влаштували погром в кабінеті соратниці Саакашвілі: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

В Одесі влаштували погром в кабінеті соратниці Саакашвілі: з'явилися фото

В Одесі влаштували погром в кабінеті соратниці Саакашвілі: з'явилися фото

Уранці 22 листопада в приміщення адміністративної будівлі Одеської митниці, розташованої на вулиці Гайдара, 21а, увірвалися люди в масках і почали трощити кабінет соратниці колишнього глави Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі Юлії Марушевської.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ГУ Нацполіції в Одеській області.
Згідно з повідомленням, група людей з 20 чоловік, одягнених у камуфляжну форму, побила охоронця, проникла на другий поверх будівлі і розгромила колишній кабінет Марушевської.
На місце події прибули правоохоронці. Всі зловмисники доставлені до Малиновського відділку поліції.
За даними видання Думская", трощили митницю члени такої собі всеукраїнської ради боротьби з корупцією "Смерч", яку очолює Анатолій Будник. Всі учасники групи - бійці АТО.
Поліція відкрила провадження за ст. 296 КК - хуліганство.
Читайте також: Погром и в центрі Києва: з'явилися нові яскраві відео
За словами лідера Ради громадської безпеки Марка Гордієнка, затримані хулігани причетні до "горіхової мафії".
"Зальотне ОЗУ з Києва, прикриваючись камуфляжною формою і гучною назвою "Смерч", вирішило в Одесі кришанути тему горіхів фірмочки "Санрайз". Патріоти Одеси багато разів пікетували митницю, вмовляли писати заяви начальників і заступників, але погроми не влаштовували. Ми собі у себе вдома такого не дозволяємо", - прокоментував інцидент Гордієнко.
Нагадаємо, 14 листопада голова Одеської митниці Юлія Марушевська подала у відставку слідом за головою Одеської ОДА Михайлом Саакашвілі.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Києві невідомі закидали коктейлями Молотова телеканал "Інтер".







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?