В одному з міст Італії оголосили розпродаж будинків по 1 євро
Категорія
Світ
Дата публікації

В одному з міст Італії оголосили розпродаж будинків по 1 євро

В одному з міст Італії оголосили розпродаж будинків по 1 євро
Джерело:  online.ua

Італійська влада вирішила врятувати знелюднене італійське містечко Лауренцана і влаштували там розпродаж занедбаних будинків по 1 євро. Купити будинок мрії може будь-хто, причому без зайвих вимог і утомливих процедур. Для покупців скасували виплату страхового депозиту і знизили мито за оформлення документів з 2 тисяч до 300 євро. За символічну плату будинки віддадуть тим покупцям, які підготують план реставрації будівлі і зобов'жуться відновити об'єкт протягом 3 років. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN travel.

"Ми хочемо, щоб ця пригода була задоволенням, а не тягарем. Ми розраховуємо на сумлінність і цілеспрямованість покупців, але будемо постійно стежити за ходом робіт і станом ремонту", - пояснив умови розпродажу мер Лауренцани Мішель Унгаро.

В даний час в Лауренцані виставлено на продаж 10 будинків в історичному центрі міста площею від 40 до 150 квадратних метрів. Там є ще 40 покинутих будівель, які потребують ремонту та нових господарів. За словами Унгаро, покупцям доведеться інвестувати не менше 20 тисяч євро, щоб повернути домівкам первісний вигляд.

Як відомо, місто Лауренцана площею 95 км розташование в регіоні Базіліката і підпорядковується адміністративному центру Потенца. Його населення складає 2246 осіб.

Як повідомляв ONLINE.UA, це не перша акція в Італії з розпродажу будинків. Влітку минулого року аналогічна акція проводилася в італійській комуні Чінкуефронді, яка знаходиться в регіоні Калабрія, де можна було купити будинок за 1 євро.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?