В Офісі президента повідомили чудову новину для жителів Донбасу
Категорія
Політика
Дата публікації

В Офісі президента повідомили чудову новину для жителів Донбасу

В Офісі президента повідомили чудову новину для жителів Донбасу
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський звернувся до Кабміну з дорученням опрацювати питання про спрощення в'їзду та виїзду з ОРДЛО. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Офіс президента.

За офіційними даними, указ під номером 738/2019 підписаний 7 жовтня. У документі йдеться про спрощення відвідування та виїзду осіб, а також провезення товарів через лінію перетину.

"Кабінету Міністрів України невідкладно вжити заходів щодо: опрацювання питання стосовно спрощення в’їзду осіб, переміщення товарів на тимчасово окуповані території у Донецькій та Луганській областях і виїзду осіб, переміщення товарів із таких територій", - свідчить указ.

Окрім того, уряду потрібно налагодити надання медичної допомоги громадянам, а також допомогу для осіб з обмеженими можливостями.

Згідно з документом, президент доручає завершити ремонт автомобільних доріг H-21 Старобільськ - Луганськ - Хрустальний - Макіївка - Донецьк та Т1306 Сєвєродонецьк - Новоайдар. У першому випадку йдеться про ділянку між Старобільськом та Щастям.

Як повідомляв ONLINE.UA, Кремль відмовився визнавати контроль над бойовиками так званих "ДНР" та "ЛНР". Прессекретар Володимира Путіна стверджує, що ці "республіки" нібито є самостійними учасниками подій на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?