В окупованій Феодосії знищили ЗРК С-300 — ЗМІ
Категорія
Україна
Дата публікації

В окупованій Феодосії знищили ЗРК С-300 — ЗМІ

В окупованій Феодосії знищили ЗРК С-300 — ЗМІ
Джерело:  online.ua

У суботу, 8 квітня, в тимчасово окупованій Феодосії пролунали кілька вибухів. З'явилися нові подробиці того, що там сталося.

Джерело: "Кримський вітер", Роман Світан

У Феодосії пошкоджено комплекс С-300

Місцевий Telegram-канал повідомив, що запущених по Феодосії ракет було дві, хоча окупанти заявляли про одну.

Ракетний удар по Феодосії, нові дані: ракет було дві (російський "глава" Криму Сергій Аксьонов повідомив про одну). Одну ракету збила ППО, друга потрапила в систему С-300 і підірвала її. Поранено трьох військових, - йдеться у повідомленні.

Судячи з фото вибуху, ракета цілилася в місце розташування ЗРК недалеко від села Піонерське.

Фото: t.me/Crimeanwind

Фото: t.me/Crimeanwind

Фото: t.me/Crimeanwind

Що могло спричинити бавовну у Феодосії — відповідь Світана

Найімовірніше, це початкові дії щодо деокупації території України, зокрема Криму, – припустив полковник ЗСУ Роман Світан.

За його словами, "бавовна" в Криму останнім часом свідчить про те, що Україна має свої засоби для ураження, які можуть діставати до півострова.

Наприклад, ОТРК "Грім-2", що розроблявся українським конструкторським бюро або ж партнери передали нашій державі нові зразки озброєння. Зокрема, відповідне завдання могла виконати ракета Storm Shadow.

Водночас росіяни розгортають системи протиповітряної оборони у Криму. Однак це не зупинить Україну від звільнення нашого півострова.

Ми починаємо працювати. Ймовірно, через місяць почнуться наступальні дії, які вже давно анонсовані, – сказав військовий експерт.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?