В окупованій Горлівці підірвали командира бойовиків "ДНР"
Категорія
Події
Дата публікації

В окупованій Горлівці підірвали командира бойовиків "ДНР"

В окупованій Горлівці підірвали командира бойовиків "ДНР"
Джерело:  online.ua

У ОРДЛО підірвали чергового ватажка бойовиків так званої "ДНР". На цей раз вирішили ліквідувати "командира народної міліції ДНР" Сергія Попова, відомого за прізвиськами "Длинный" і "Дуремар". Його автомобіль підірвали вранці 15 лютого, коли він віз доньку в школу. Попов після вибуху вижив - з осколковими пораненнями ніг його госпіталізували. Нові подробиці про підрив ватажка бойовиків "ДНР" повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пабліки бойовиків в соцмережах.

"Близько години тому в Горлівці був здійснений теракт. Спрацював саморобний вибуховий пристрій, встановлений на днище автомобіля командира батальйону з позивним "Длинный". Живий, посічені ноги", - повідомляють сепаратистські пабліки.

Східна правозахисна група повідомила в Facebook, що зараз в'їзд і виїзд з Горлівки перекритий. Спецслужби окупантів і рядові бойовики проводять "відпрацювання території". Правозахисники уточнили, що дану ситуацію спецслужби РФ будуть використовувати для того, щоб продемонструвати дії українських спецслужб нібито спрямовані на ескалацію конфлікту і зрив перемир'я на Донбасі і вже є затримані. Це підтверджує і той факт, що бойовики заявили про закладений саморобний пристрій в машині Попова. При цьому правозахисники уточнюють, що у Сергія Попова та голови окупаційної адміністрації РФ в Горлівці Івана Приходько вже тривалий час існує конфлікт - Попов і Приходько не можуть поділити вивезення металобрухту.

За даними сайту Миротворець, Сергій Попов є уродженцем Горлівки. До війни на Донбасі він допомагав Росії окупувати Крим, а потім повернувся в Горлівку, де входив до близького оточення Ігоря Безлера "Біса".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в окупованому Луганську підірвали ватажка бойовиків "ЛНР"- "главу народної міліції ЛНР" Яна Лещенко, який потрапив в реанімацію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?