В окупованій Херсонщині росіяни тримають у підвалах і катують сотні українців
Категорія
Україна
Дата публікації

В окупованій Херсонщині росіяни тримають у підвалах і катують сотні українців

В окупованій Херсонщині росіяни тримають у підвалах і катують сотні українців
Джерело:  online.ua

Постійна представниця президента України в Автономній Республіці Крим Таміла Ташева повідомляє, що на окупованій Херсонщині російські солдати утримують у підвалах близько 500 осіб – за її словами, це активісти, учасники АТО.

Джерело: "Укрінформ"

У Херсонській області солдати РФ катують українців

За нашою інформацією, близько 500 осіб знаходяться фактично "у підвалах", де відбуваються щодо таких осіб катування, - заявила Таміла Ташева.

Вона також повідомила, що як у Херсоні, так і на адмінмежі з Кримом, до прикладу, у селищі Новоолексіївка, у місті Генічеськ, окупаційні ватажки або військові РФ мають списки активістів, які, зокрема, брали участь у громадянській блокаді Криму у 2015 році, або тих, хто служив в АТО.

За словами чиновниці, до цих людей приходять додому, їх забирають, викрадають.

Це ті самі сценарії, які були у Криму в 2014 році: спочатку заходили військові РФ, потім зачищалося інформаційне поле, поле активістів, журналістів, потім проводився так званий референдум, - наголосила постійна представниця президента в АРК Таміла Ташева.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?