В окупованому Бердянську пролунав потужний вибух
Категорія
Україна
Дата публікації

В окупованому Бердянську пролунав потужний вибух

В окупованому Бердянську пролунав потужний вибух
Джерело:  online.ua

За інформацією аналітиків Центру стратегічних комунікацій ЗСУ, в окупованому кремлівською армією Бердянську стався потужний вибух поблизу місцевого відділення поліції.

Джерело: Telegram-канал Страткому ЗСУ

Що відбувається в окупованому Бердянську 

У центрі окупованого Бердянська стався вибух біля захопленої росіянами будівлі міського відділу поліції, - повідомляють у Страткомі ЗСУ.

Аналітики підкреслюють, що станом на 6 серпня 18 батальйон-тактичних груп армії РФ зазнали численних втрат та не підлягають відновленню.

У відомстві додають, що станом на 15 липня не підлягаючих відновленню було 16 БТГр.

Наразі кремлівські окупанти не відмовляються від планів повного захопленння територій Донецької та Луганської областей.

Однак ЗСУ тримають потужну оборону та навіть переходять у контрнаступ за окремими напрямками.

Згідно із картою бойових дій станом на 6 серпня від сервісу  Liveuamap, військові РФ посилюють обстріли у Харківській області та намагаються повернути втрачені позиції.

У той же час кремлівська армія посилює наступ в районі Авдіївки, Пісків, Бахмута, Сіверська та Соледара, однак ЗСУ запобігають ворожим спробам просування.

Фото - liveuamap.com

У Запорізькій області фіксується перекидання техніки та живої сили. Ймовірно, армія РФ може готуватися до наступу на деяких ділянках.

У Херсонській області окупанти також намагаються укріпити оборону. Проте ЗСУ переходять до атак та мають певні успіхи.

Крім того, українські захисники знищують російські склади з боєприпасами, а також ворожі командно-оперативні пункти. Це значно порушує логістику противника та деморалізує його.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?