В окупованому Донецьку почалася евакуація: що відбувається
Категорія
Події
Дата публікації

В окупованому Донецьку почалася евакуація: що відбувається

В окупованому Донецьку почалася евакуація: що відбувається
Джерело:  online.ua

В окупованому Донецьку сепаратисти евакуюють частину мирних жителів, що знаходяться в зоні небезпеки через пожежу і вибухи. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на так званий МНС "ДНР"

 "У зв'язку з ситуацією, що загрожує населенню, співробітниками "МНС ДНР" проводиться евакуація громадян, які перебувають в зоні небезпеки. Відкрито пункти тимчасового розміщення", - сказано в повідомленні.

Окрім того, зазначається, що для ліквідації наслідків пожежі та вибухів боєприпасів задіяно 23 одиниці техніки та 93 працівників особового складу.

 Як відомо, 25 вересня в окупованому Донецьку сталась масштабна пожежа. За даними благодійного фонду "Повернись живим", у Донецьку "горить склад боєприпасів". Бойовики спочатку не коментували повідомлення про подію, проте потім заявили, що пожежа виникла нібито через "обстріл зі сторони збройних сил", хоча до початку вибухів боєприпасів ніяких повідомлень про обстріл цього району не надходило.

Окупанти повідомили, що "через обстріли постраждали виробничі приміщення заводу "Зеніт" з виробництва алюмінієвих профілів, в яких знаходилися запаси різних хімічних речовин".

Як повідомляв ONLINE.UA, 5 серпня у Росії під містом Ачинськ в Красноярському краї  прогриміли вибухи снарядів на складах з боєприпасами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?