В окупованому Донецьку прогримів потужний вибух: перші подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

В окупованому Донецьку прогримів потужний вибух: перші подробиці

В окупованому Донецьку прогримів потужний вибух: перші подробиці
Джерело:  online.ua

В окупованому Донецьку вранці 27 жовтня прогримів потужний вибух. Так звана "влада ДНР" повідомила про підрив мобільної вишки місцевого оператора зв'язку "Фенікс". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на підконтрольні бойовикам ресурси.

Вибух в окупованому Донецьку стався в Пролетарському районі близько 10 ранку, на вулиці Звєрькова. Постраждалих в результаті вибуху немає. Окупанти повідомили місцевим жителям, що через цей інцидент можливі перебої в роботі мобільного зв'язку.

Причиною вибуху мобільної вишки місцевого оператора зв'язку бойовики назвали диверсію. Данило Бессонов, керівник прес-служби так званої "народної міліції ДНР", заявив, що вибух - справа рук "українських диверсантів".

Нагадаємо, на території так званої "ДНР" нелегально запущений окупантами мобільний зв'язок "Фенікс" є практично єдиним. Після початку збройного конфлікту там перестали працювати українські оператори Київстар і Lifecell, а Vodafone працює з перебоями, оскільки бойовики відмовляються забезпечити співробітникам компаній мобільного зв'язку доступ до обладнання для техобслуговування.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в селі Червона Зоря Перевальського району Луганської області, яке на даний момент непідконтрольно Україні, сталася жахлива ПП. В результаті вибуху гранати постраждали п'ятеро дітей у віці від 7 до 13 років. З пораненнями різного ступеня тяжкості їх госпіталізували в лікарню окупованого Луганська.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?