В окупованому Криму росіяни посилили репресії проти кримських татар
Категорія
Україна
Дата публікації

В окупованому Криму росіяни посилили репресії проти кримських татар

В окупованому Криму росіяни посилили репресії проти кримських татар
Джерело:  online.ua

У тимчасово захопленому Криму російські окупанти посилили тиск на кримських татар, прикриваючи такий крок "боротьбою з диверсантами".

Джерело: спікер Оперативного командування "Південь"Владислав Назаров

Окупанти стежать за кримськими татарами та прослуховують телефони

Росіяни активізували у тимчасово окупованому Криму "контрдиверсійний режим" і тиснуть на кримських татар.

Головний акцент зроблено на переслідуванні та посиленні репресій проти корінного народу півострова.

Окупанти збільшили кількість працівників спецслужб, які стежать за активними громадянами та активно прослуховують мобільні пристрої, також фіксується збільшення арештів та видачі повісток кримським татарам, - йдеться у повідомленні.

Окупаційна влада РФ розпочала евакуацію Криму

Представник ГУР МО Андрій Юсов розповів, напередодні місцеві жителі почули на FM-станціях попередження про те, що їм необхідно готуватися до виїзду.

Попередження стосується тих кримчан, які співпрацювали з окупаційною владою, вважає Юсов.
Для того, щоб там був мир і порядок, півострів необхідно деокупувати і повернути туди законну українську владу. Власне, повернути Крим у рідну українську гавань, що обов’язково й відбудеться найближчим часом. Тому всім тим, хто працює на Росію, справді найближчим часом краще покинути територію українського Криму, – заявив Андрій Юсов.

Також він повідомив, що російське командування на півострові та окупаційна адміністрація дуже активно продають нерухомість і вивозять свої сім’ї з Криму.

Але іншим, рядовому складу, кажуть: не переймайтеся, усе спокійно, усе під контролем... Але це вже як мем про те, що "спецоперація" йде за планом... Пов’язані з росіянами сім’ї вивозять, і дуже активно. І це привід задуматися всім іншим, хто пов’язав свою долю зі злочинним путінським рашистським режимом. Крим краще покидати, доки така можливість є", – підсумував Андрій Юсов.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?