В окупованому Маріуполі росіяни готуються зводити укріплення біля "Азовсталі" — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

В окупованому Маріуполі росіяни готуються зводити укріплення біля "Азовсталі" — відео

В окупованому Маріуполі росіяни готуються зводити укріплення біля "Азовсталі" — відео
Джерело:  online.ua

Російські окупанти проводять розчистку території біля "Азовсталі" у тимчасово захопленому Маріуполі. Навколо заводу окупанти хочуть звести оборонні укріплення.

Джерело: радник мера Маріуполя Петро Андрющенко

Росіяни будуватимуть украплення навколо Азовсталі

Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко повідомив про те, що в окупованому Маріуполі росіяни розпочали розчистку біля центральних прохідних "Азовсталі" з Пост-мосту з подальшим будівництвом украплень.

Саме через ці прохідні найбільш зручна дорога до гвинтокрильної площадки, — написав Андрющенко.

За його словами, через підготовку до зведення укріплень рух транспорту через Пост-мост та Лівобережну набережну перекрито вже три дні.

Окупанти влаштували тотальну зачистку в Маріуполі

У тимчасово окупованому Маріуполі, що знаходиться на території Донецької області, відбуваються зачистки та пошукові заходи з боку окупантів. На вулицях міста можна побачити патрулі військових окупантів та поліцейських, жорсткий режим контролю та обмеження пересування.

Переважно зупиняють чоловіків не залежно від віку та жінок до 40 років. Перевіряють документи, гаджети, особисті речі, — йдеться у повідомлені.

Згідно з даними Петра Андрющенка, смертність у місті протягом року війни та окупації зросла у 7-8 разів у порівнянні з довоєнним періодом.

Окрім того, він звертає увагу на те, що переважна більшість населення не живе, а просто намагається вижити.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?