В окупованому Скадовську лунають потужні вибухи
Категорія
Україна
Дата публікації

В окупованому Скадовську лунають потужні вибухи

В окупованому Скадовську лунають потужні вибухи
Джерело:  online.ua

Ввечері 31 липня у тимчасово окупованому Скадовську прогриміли декілька потужних вибухів. За словами місцевих мешканців, у місті спалахнула масштабна пожежа.

Джерело: "24 Канал"

В окупованому Скадовську прогриміли вибухи

Як стверджують журналісти, повідомлення про це почали з'являтися в місцевих телеграм-каналах приблизно після 22:00. Поки не вдалося з'ясувати, що саме там трапилося. Варто зазначити, що в Скадовську не вперше лунають вибухи.

Автор одного із записів сказав, що "влупили наші". Попри вибухи й пожежу поряд із містом у голосі українця чується радість, коли він припускає, що побачив наслідки роботи ЗСУ. Жінка, яка була поряд припустила, що вдарили по "воєнці". Поки невідомо, що вона мала на увазі. Проте найімовірніше, завдано удар по військових складах росіян, - йдеться в повідомлегнні.

Не можна також не згадати про те, що цього ж дня прогримів вибух в окупованому Севастополі. Пізніше з'ясувалося, що там сталася "неприємність" у штабі чорноморського флоту росії. Момент вибуху потрапив на відео, яке швидко поширили в соціальних мережах.

Згідно з останніми даними, штаб окупантіа атакували з безпілотника. За словами росіян, отримали поранення 6 людей, серед яких співробітники штабу флоту.

Фото — t.me/bbbreaking

Як стверджує спікер Одеської військової адміністрації Сергій Братчук, інформація про начебто українську атаку по штабу чорноморського флоту – не відповідає дійсності. Це лише чергова провокація з боку росіян.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?