В окупованому Токмаку пролунали вибухи
Категорія
Україна
Дата публікації

В окупованому Токмаку пролунали вибухи

В окупованому Токмаку пролунали вибухи
Джерело:  online.ua

За інформацією мера окупованого злочинною армією РФ Мелітополя Івана Федорова, у Токмаку пролунали вибухи, ймовірно, мова йде про прильоти та постраждалих.

Джерело: Telegram Івана Федорова

Що відомо про наслідки бавовни у Токмаку 

Федоров із посиланням на місцевих жителів повідомив, що внаслідок роботи російської ППО є травмовані серед цивільних.

При цьому представники колабораційної адміністрації у Запорізькій області заявили про потужні прильоти у Токмаку.

Поки детальнішої інформації про втрати ворога та ймовірне місце влучання немає.

Водночас представник окупантів, голова руху "Мы вместе с Россией" Володимир Рогов заявив про ракетний удар по Токмаку з боку України.

За його словами, внаслідок удару загинула людина, ще 11 поранено, пошкоджено житлові будинки та об'єкти цивільної інфраструктури. Як заявив Рогов, обстріл стався з 13:30 до 13:40 у неділю.

Що відомо про успіхи ЗСУ у Запорізькій області 

За інформацією командувача Сил оборони Таврійського напрямку, бригадного генерала Олександра Тарнавського, ЗСУ продовжують контрнаступ та знищують ворожу техніку, яка заважає виконанню завдань.

Оператор БПЛА її помітив та скоригував артилерію. "Боги війни" вибили піхоту ворога з посадки, а "вишенькою на торті" став наш FPV-дрон, - пояснює Тарнавський та додає відео.

За його словами, знищили техніку окупантів військові 72-гої ОМБр.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?