В ОП назвали єдиною метою вторгнення Росії знищення Зеленського
Категорія
Україна
Дата публікації

В ОП назвали єдиною метою вторгнення Росії знищення Зеленського

В ОП назвали єдиною метою вторгнення Росії знищення Зеленського
Джерело:  online.ua

Єдина мета вторгнення Росії в Україну – знищення керівництва країни та особисто Володимира Зеленського. Президент, незважаючи на загрозу, залишається у Києві.

Джерело: брифінг радника голови ОП Михайла Подоляка

Ціль Росії - знищення Зеленського

Під час ранкового звернення 25 лютого Володимир Зеленський також говорив, що Росія позначила його як мету номер один, а його сім'ю - як мету номер два. Він запевнив, що особисто залишається у Києві, як і його родина.

Зрозуміло базовий сценарій спецоперації РФ. Єдина мета – зайти до Києва та знищити керівництво України, особисто Володимира Зеленського. Зеленський залишається у Києві, він має показати, що означає стійкість українського народу, — повторив слова Зеленського Подоляк.

Щодо економічної ситуації в Україні, то Подоляк запевнив, що мобільний зв'язок, енергетика, вода – все в країні працює у штатному режимі та продовжить працювати.

Комерційні банки закриті, але державний банківський сектор працює. Порти закриті, авіасполучення закрито. Наявність палива – проблема, чи є ліміти, дефіцит палива. У магазинах товари є у достатній кількості. Аптеки працюють. Усі критичні інфраструктурні об'єкти взяті під особливу охорону, - наголосив радник голови ОП.

Війська РФ обстрілюють житлові будинки

За перший день війни війська РФ обстріляли 33 цивільні об'єкти, внаслідок чого загинули двоє дітей. Найскладніші ситуації на 25 лютого у Києві та Сумах.

Ключова проблема сьогоднішнього дня у центрі України – місто Київ. Є інформація про те, що дві великі колони рухаються з боку Чернігівської області та Іванкова до Києва, – повідомив радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко.

Складною залишається ситуація й на півдні України. Російські війська атакували прикордонні пункти на Азовському морі. Тривають бої у Сумській області.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?