В ОП назвали справжні цілі Кремля в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

В ОП назвали справжні цілі Кремля в Україні

В ОП назвали справжні цілі Кремля в Україні
Джерело:  online.ua

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк зазначив, що загроза розширення НАТО та нібито наявність біолабораторій на території України — всього лиш фейки кремлівської пропаганди, тоді як реально РФ прагне знищити нашу державу та відродити Радянський Союз.

Джерело: Twitter-сторінка Михайла Подоляка

Кремль прагне понад усе знищити Україну та повернути радянську систему 

Будь-які розмови про розширення НАТО й провокування Росії на війну - це цинічне виправдовування звірств, воєнних злочинів та єдиного винуватця війни. НАТО чи фейкові "біолабораторії" - елементи пропаганди. Все, що цікавить Росію - знищення сусідів і реставрація "СРСР 2.0, - зазначив Подоляк.

Як українські журналісти та російський блогер допомогли знищити базу окупантів на Донбасі 

Російський блогер Павло Кукушкін допоміг українським журналістам-розслідувачам з проекту  "Bihus.Info"  дізнатись координати розташування військових кремлівської окупаційної армії в Донецьку.

Згодом завдяки цьому українські військові знищили базу кремлівських загарбників.

Зазначається, що кілька місяців тому українські журналісти дізнались про базу бригади "П'ятнашка" та передали дані про неї українським воїнам.

Зокрема, журналісти звернули увагу на похорон трьох осіб, що відбулися 12 липня в "ДНР". На церемонії прощання виступили ватажок терористів "ДНР" Денис Пушилін та заступник глави адміністрації президента РФ Володимира Путіна Сергій Кірієнко.

Окупанти запевняли, що загиблі - "прості волонтери, які ніколи не тримали в руках зброю". Однак журналісти з'ясували, що ліквідовані - бойовики бригади "П'ятнашка", покровителем якої є Пушилін.

Журналісти проаналізували акаунти ліквідованих окупантів із "П'ятнашкі" у соціальних мережах, а згодом натрапили на відео Кукушкіна, який часто навідувався до терористів. Після ретельного аналізу розслідувачі дізналися про точні координати бази.

Усі дані про базу "П'ятнашки" розслідувачі передали ЗСУ, а ті розгромили лігво терористів Пушиліна, а також склади боєприпасів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?