В ОП назвали варіант успішного звільнення Херсону від кремлівських окупантів
Категорія
Україна
Дата публікації

В ОП назвали варіант успішного звільнення Херсону від кремлівських окупантів

В ОП назвали варіант успішного звільнення Херсону від кремлівських окупантів
Джерело:  online.ua

За словами радника голови Офісу президента України Олексія Арестовича, кремлівська окупаційна армія не зможе втримати Херсон під час контрнаступу українських військових.

Джерело: ефір програми Марка Фейгіна

Окупанти побіжуть з Херсона після початку наступу українських військових

Чисто логічно там все зрозуміло. Одного разу "пушна тваринка "підбереться до Херсона з обох сторін, з півдня і з півночі де-небудь... і буде створена ситуація, коли "зайчики побіжать" через всього дві "ниточки", які там є: Новокаховську дамбу та Антонівський міст. А хто його знає, це ж задум командування. Є варіант грохнути ці переправи, не дати переправитися і добити всіх, хто залишився на правому березі. Є варіант дати вийти і зайти "на плечах". Це складніше, але є різні прийоми і способи. У будь-якому випадку, місто буде звільнено, в цьому можна не сумніватися абсолютно, - запевнив Арестович.

Він спрогнозував, що кремлівська окупаційна армія вже до середини серпня спробує зайняти оборону, але ЗСУ не дадуть їм цього зробити, а також провести фейковий референдум щодо приєднання регіону до складу РФ.

Змінити ситуацію на півдні України допоможуть американські РСЗВ Himars. За його словами, п'ять таких установок на херсонському напрямку допоможуть "вирішити питання" з його звільненням за тиждень.

Херсонське угруповання військ РФ, констатує Арестович, "приречене".

Наразі армія РФ обстрілює склади на території Херсонської області, на яких зберігаються вибухонебезпечні речовини, зокрема, аміачна селітра.

За інформацією представників оперативного угруповання військ "Каховка", місцеві жителі одного з населених пунктів Херсонської області зафіксували результат нічного обстрілу з боку окупантів. Неподалік від місця влучання снаряда знаходяться склади з аміаком та селітрою.

Противник ціленаправлено обстрілює як промислові об'єкти, так і мирні квартали, намагаючись зламати дух українського народу, загнавши в паніку та пробудивши страх, - повідомляють в оперативному угрупованні військ "Каховка".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?