В ОП не очікують на завершення війни навесні
Категорія
Україна
Дата публікації

В ОП не очікують на завершення війни навесні

В ОП не очікують на завершення війни навесні
Джерело:  online.ua

За словами керівника Офісу президента Андрія Єрмака, прогнози щодо завершення війни в Україні навесні 2023 року звучать дещо фантастично. 

Джерело: "Укрінформ"

Що відомо про йомовірні терміни завершення війни в Україні

Звучить, ніби ця фраза заступника міністра оборони України, – це мрія. Звісно, мільйони українців мріють, аби ця війна завершилася якомога швидше. Утім, я буду більш реалістичним, - зазначив Єрмак.

За його словами, українські військові досягли значних успіхів під час контрнаступу на Харківщині, Луганщині та Херсонщині, але війна триває.

Я не готовий назвати точний день і час, коли ми переможемо. Але це точно станеться. … Кожного дня щохвилини ми робимо усе можливе, аби наша спільна з партнерами перемога настала якомога швидше, - наголосив Єрмак.

Керівник Офісу президента наголосив, що, попри негативні прогнози, які лунали на початку повномасштабного вторгнення Росії, нині більшість людей у світі переконані невідворотній перемозі України.

Між тим у Генштабі ЗСУ повідомили, що внаслідок потужних та влучних ударів ЗСУ по скупченню військової техніки та особового складу армії РФ в Запорізькій області поранення отримали понад 160 російських загарбників.

Підтверджено результати вогневого ураження підрозділами Сил оборони скупчень живої сили противника 18 листопада, у населених пунктах Василівка, Новобогданівка, Михайлівка (Василівського району) та Комиш-Зоря на тимчасово зайнятій території Запорізької області. Втрати окупантів склали понад 160 осіб пораненими. Знищено близько 10 одиниць військової техніки різних типів та склад боєприпасів. Інформація щодо загиблих уточнюється, - наголосили представники Генштабу ЗСУ.

У той же час мобілізовані на війну проти України громадяни РФ обурені перекиданням з Херсону до фронту на Луганщині.

Тому окупанти встановлюють додаткові блокпости, аби ловити дезертирів.

Представники Луганської ОВА зазначили, що ворог постійно проводить поповнення особового складу.

Ворог постійно поповнює свій особовий склад. Так, збільшення кількості окупаційних підрозділів спостерігають у Луганську, - підкреслили в ОВА.

Зокрема, в ав населених пунктах Красне, що поблизу Сорокиного, та Сімейкине у Молодогвардійській громаді росіяни розміщують особовий склад у залишених помешканнях та примусово виселяє цивільне населення з домівок в інші населені пункти.

Мобілізовані особи, яких окупанти перекидають із Херсонщини на Луганщину, дуже обурені перспективами реалізації зазначених планів свого командування. Для посилення контролю над ситуацією на території Луганщини росіяни встановлюють додаткові блокпости, аби виявити та затримати дезертирів, - наголосили в Луганській ОВА.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?