В ОП підбили перші підсумки візиту Зеленського на Донбас
Категорія
Політика
Дата публікації

В ОП підбили перші підсумки візиту Зеленського на Донбас

В ОП підбили перші підсумки візиту Зеленського на Донбас
Джерело:  online.ua

Український державний лідер Володимир Зеленський у четвер, 11 лютого, відвідав зону бойових дій у Донецькій області. З ним офіційний візит до регіону здійснив керівник Офісу президента Андрій Єрмак, який супроводжує голову країни у багатьох поїздках. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на адміністрацію на Банковій.

За оприлюдненими деталями, Зеленський буквально побував за на передовій, за кількасот метрів до межі, де починається так звана “сіра зона”. Там його ознайомили з поточною оперативною ситуацією, зустрівся з військовослужбовцями Об’єднаних сил.

“Важливо, що вищий офіцерський склад перебуває на передовій. Ми говорили з Головнокомандувачем Збройних сил Русланом Хомчаком, щоб відбувалася ротація вищого офіцерського складу. Щоб вони постійно відвідували наших хлопців і дівчат на передовій”, - наголосив Зеленський.

Він особисто зустрівся з бійцями 503-го окремого батальйону морської піхоти, які подарували йому пам’ятний значок. Він означає, що військовослужбовці нібито вважають президента другом, завжди йому раді та готові прийти на допомогу будь-якої миті.

“Повернувшись, Володимир Зеленський вручив військовим державні нагороди та цінні подарунки”, - стверджують в ОП.

Нагадаємо, Зеленський спрямував до зони бойових дій на тлі інформації від штабу Операції Об'єднаних сил щодо фактичного загострення на лінії фронту. Упродовж останнього тижня окупаційний режим безліч разів порушував встановлений режим припинення вогню, особливою активністю відзначилися ворожі снайпери.

Напередодні, 10 лютого, снайпер окупантів поранив українського військовослужбовця, який наразі знаходиться у задовільному стані на лікуванні. Вже вранці 11 лютого ворожий снайпер поранив іншого бійця ООС, який через серйозність ураження не дожив до шпиталю, куди його намагалися евакуювати.

Як повідомляв ONLINE.UA, Володимир Зеленський з ранку в четвер, 11 лютого, розпочав новий офіційний візит до Донецької області. Поїздка здійснюється разом з офіційними дипломатичними представниками держав “Великої сімки”.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?