Зеленський прибув на Донбас разом з послами G7
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський прибув на Донбас разом з послами G7

Зеленський прибув на Донбас разом з послами G7
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський з ранку в четвер, 11 лютого, розпочав новий офіційний візит до Донецької області. Поїздка здійснюється разом з офіційними дипломатичними представниками держав “Великої сімки”. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Офіс президента.

За порядком денним, український державний лідер передбачає відвідати безпосередньо зону бойових дій.

“Глава держави ознайомиться із ситуацією на передовій і поспілкується з військовослужбовцями, які несуть службу в зоні проведення Операції об’єднаних сил”, - додали на Банковій.

Напередодні Зеленський доручив провести інспекційну перевірку стану готовності до виконання завдань органів військового управління, з’єднань та військових частин ЗСУ, що виконують завдання в Операції об’єднаних сил на території Донецької та Луганської областей.

Нагадаємо, останніми днями в зоні бойових дій на Донбасі можна спостерігати загострення — російський агресор вдається до щоденних обстрілів та точкових ударів проти Об’єднаних сил. Ледь не щодня українська сторона підтверджує відомості про снайперську ворожу діяльність.

Від так, снайпер окупаційного режиму днями поцілив одного військовослужбовця, який загинув від поранення. Напередодні у середу, 10 лютого, бойовик поранив ще одного бійця Об’єднаних сил, однак він, на щастя, вижив і наразі в задовільному стані проходить лікування.

Інший подібний інцидент, що призвів до трагедії, стався буквально у день поїздки президента Зеленського на Донеччину.

Як повідомляв ONLINE.UA, у зоні бойових дій на Донбасі український військовослужбовець потрапив під вогонь снайпера російського окупаційного режиму. Боєць Збройних сил отримав поранення внаслідок інциденту, яке пізніше виявилося смертельним. Обстріл зареєстрували в горлівському напрямку Донецької області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?