В ОП спрогнозували терміни остаточного обвалу лінії фронту армії РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

В ОП спрогнозували терміни остаточного обвалу лінії фронту армії РФ

В ОП спрогнозували терміни остаточного обвалу лінії фронту армії РФ
Джерело:  online.ua

За словами радника керівника Офісу президента України Михайла Подоляка, успішний контрнаступ ЗСУ спровокує масштабний обвал російської лінії фронту, що може статись як найближичими тижнями, так і упродовж найближчих півтора місяця.

Джерело: інтерв'ю радника керівника ОП

Що відомо про наближення чергової поразки армії РФ в Україні 

Зараз йде так званий капітальний сценарний період, коли інтенсивність бойових дій зростає, вгризання в перший ешелон проходить, - пояснив представник ОП.

Він підкреслив, що українським військовим вдалось пробитись углиб ворожої оборони на кілометр-півтора по всій лінії фронту.

У той же час, як зазначив Подоляк, Україна посилює інтенсивність роботи з тилової інфраструктури з інфраструктури підвезення.

І все це має дати накопичувальний ефект. У якийсь момент це все дійсно обвально позначиться по всій лінії фронту. Це може бути тиждень, можливо місяць, може бути півтора, - підкреслив Подоляк.

Він зазначив, що Росія розуміє ставку у цій війні.

За його словами, тут є практично все, що вони могли мобілізувати на сьогоднішній день, це понад 300 тис, дуже об'ємні мінні поля, дуже об'ємні інженерні конструкції.

Все це треба буде зламати, безумовно, це можливо зробити, тому що деморалізація російського угруповання істотна, внутрішній конфлікт суттєвий, а те, що після заколоту відбувається з генералітетом, теж суттєво, - підкреслив Подоляк.

Що відомо про успіхи ЗСУ на фронтах 

Президент Володимир Зеленський також підтвердив успіхи українських військових у контрнаступі.

Минулий тиждень на фронті був важкий. Але ми маємо успіхи, - зазначив Зеленський.

За словами Зеленського, українські військові рухаються вперед, крок за кроком.

Дякую всім, хто боронить Україну, усім, хто веде цю війну до української перемоги! Слава нашим героям! - наголосив глава держави.

На кадрах, які опублікував Зеленський, можна побачити, як штурмова група росіян підривається на мінах, як українські військові нищать російські "Град" та гармату "Мста-Б" за допомогою HIMARS та інше.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?