В ОП висміяли заяви росіян про початок масштабного контрнаступу ЗСУ
Категорія
Україна
Дата публікації

В ОП висміяли заяви росіян про початок масштабного контрнаступу ЗСУ

В ОП висміяли заяви росіян про початок масштабного контрнаступу ЗСУ
Джерело:  online.ua

За словами радника керівника Офісу президента України Михайла Подоляка, поширювані Росією заяви про нібито початок контрнаступу ЗСУ не відповідають дійсності. 

Джерело: Twitter Михайла Подоляка

Навіщо в Росії поширюють фейки про початок контрнаступу ЗСУ 

Подоляк підкреслив, що кремлівська пропаганда давно перетворила інформаційний потік у віртуальний паралельний всесвіт.

Москва вже активно бере участь у відбитті... глобального наступу, якого "ще немає". Мільйонна армія росіян активно відбиває атаки, знищуючи тисячі танків, сотні HIMARS та ескадрильї F-16. Битва триває, одним словом, - іронічно підкреслив Подоляк.

Представник ОП зазначив, що Україна із певним подивом спостерігає за інформаційними повідомленнями з Росії.

Радник порадив громадянам стежити виключно за офіційними новинами з України, якщо вони хочуть знати правду.

Які ще абсурдні фейки поширюють в Росії

Зокрема, кремлівська пропаганда почала заявляти про нібито смерть керівника Головного управління розвідки Міноборони України Кирила Буданова.

Інформація поширюється із додаванням логотипу сторінки одного із українських ЗМІ.

Роспропаганда від імені українського медіа поширює новину начебто про смерть Кирила Буданова, - йдеться у повідомленні представників Центру протидії дезінформації.

Російські пропагандисти вигадали, що Буданов, начебто "загинув" від нещодавнього ракетного удару, а в Національному центрі "Український дім" вже навіть триває підготовка до його "поховання".

Раніше в Росії повідомляли і про смерть, і поранення головнокомандувача Валерія Залужного та смерть генерала Олександра Сирського.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?