В Оренбурзькій області згорів табір для мобілізованих до армії РФ
Категорія
Події
Дата публікації

В Оренбурзькій області згорів табір для мобілізованих до армії РФ

В Оренбурзькій області згорів табір для мобілізованих до армії РФ
Джерело:  online.ua

За інформацією російських ЗМІ, на території РФ в Оренбурзькій області згорів табір для мобілізованих до лав злочинної армії РФ росіян.

Джерело:   "7х7 - Горизонтальная Россия"

Що відомо про пожежу у таборі для мобілізованих в РФ 

Пожежа сталася під ранок 9 січня в навчальній частині в Нижній Павлівці. За даними одного з мобілізованих, пожежна машина, що чергувала в частині, нібито опинилася без тиску, - повідомляється у матеріалі видання.

 Військовим довелося чекати міських рятувальників. Імовірними винуватцями пожежі мобілізований назвав п'яних офіцерів. Постраждали, зокрема, намети мобілізованих із Самарської області.

Батько одного з них розповів виданню, що сина всередині не було, він повертався в частину з відпустки. Але сім'я припускає, що всі речі, які йому купували перед відправленням і після, перетворилися на попіл.

Видання нагадує, що 5 днів тому наметовий табір мобілізованих загорівся в Черемушках Омської області. За словами губернатора, причиною стала іскра від печі.

У той же час, в Іркутській області, у місті Братськ, спалахнула будівля місцевого військомату. Наявні ознаки вказують на підпал.

За попередніми даними, пожежа у центральному військкоматі на вулиці Рябіновій виникла після 2:00. Вогонь сильно пошкодив другий поверх будівлі. Поліцейські, які знаходилися недалеко, стверджують, що причиною загоряння була несправність електрики.

Водночас у деяких пабліках повідомляють, що пожежа виникла через підпал. За даними ЗМІ, у момент пожежі у військкоматі знаходилися жінка-охоронець та поліцейський, ніхто не постраждав.

Коли оглянули камери, на місці помітили чоловіка підозрілого типу, одягненого на все чорне. Він переліз через металеву огорожу. Передбачуваного палія шукають, - повідомляють місцеві ЗМІ.

Також місцеві жителі зазначають, що центральний військкомат не проводив мобілізацію, цим нібито займався інший комісаріат.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?