В оточенні Путіна підтвердили наявність в диктатора важкої хвороби
Категорія
Політика
Дата публікації

В оточенні Путіна підтвердили наявність в диктатора важкої хвороби

В оточенні Путіна підтвердили наявність в диктатора важкої хвороби
Джерело:  online.ua

Один з кремлівських олігархів підтвердив наявність в диктатора РФ та військового злочинця Володимира Путіна важкого захворювання.

Джерело: "Україна 24"

Путін важко хворий та може невдовзі померти 

За словами журналіста-розслідувача Христо Грозєва, у 2014 році цей олігарх був дуже близьким до Путіна.

У 2014 році цей олігарх був буквально поруч із Путіним на тих зборах, де він розповідав про те, як добре заволодіти Кримом. Тобто людина досить близька до Путіна. Є запис, де цей олігарх розповідає, які у Путіна серйозні онкологічні захворювання, - зазначає журналіст з Bellingcat.

Між тим, за інформацією 7-го Піхотного батальйону 60-ї окремої піхотної бригади, у зоні бойових дій на території Запорізької області військові окупаційної армії РФ застосували важку вогнеметну систему "Сонцепек" проти своїх військ.

Керівництво 97 Піхотного батальйону висловлює задоволення діями російських окупантів, які ... застосували її проти своїх позицій і фактично випалили рашистських окупантів з української землі. Такі дії позитивно сприймаються і всіляко підтримуються українськими військовими, - зазначають українські військові.

За минулу добу в ході запеклих боїв на сході України ЗСУ відбили чотири атаки армії РФ.

У Оперативно-тактичному угрупованні "Схід" повідомляють, що втрати ворога за минулу добу на Донбасі склали щонайменше 190 військових.

Так, противник зазнав серйозних втрат й у військовій техніці. Зокрема, знищено 15 російських танків, 12 БМП, 12 БТР, по одному ББМ, МТЛБ, мінометному розрахунку та паливозаправнику, шість АТТ та два дрони.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?