В партії Зеленського розповіли про проблеми з Кабміном
Категорія
Політика
Дата публікації

В партії Зеленського розповіли про проблеми з Кабміном

В партії Зеленського розповіли про проблеми з Кабміном

Між парламентською фракцією "Слуга народу" та Кабінетом міністрів України існують певні проблеми, пов'язані з комунікацією. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

За словами заступника голови осередку Олександра Корнієнка, кабміну між ними та урядом немає.

"В принципі, системно у нас немає великих проблем, тому що ми – одна команда, у нас одна мета. Бувають комунікаційні проблеми, бувають організаційні проблеми, так і з цим анбандлінгом, тому що уряд не встигав його раніше зробити і внести в парламент", - пояснює він.

На думку політика, український уряд приречений працювати у так званому турборежимі, бо такі реалії нашої економіки.

Корнієнко вважає, що Кабмін виправить усі свої недоліки, які пов'язані з прострочкою обговорення рішень чи законопроєктів з народними депутатами.

Як повідомляв ONLINE.UA, Олександр Корнієнко заявив, що місцеві вибори в України можна провести після завершення реформи децентралізації. Йдеться про весну чи осінь 2020 року. Голосування може бути достроковим у разі реалізації планів навесні, або на початку літа, бо пізніше не має сенсу організовувати передчасно вибори.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?