"В пекельних умовах": сестра Олега Сенцова розповіла про життя брата у полоні
Категорія
Україна
Дата публікації

"В пекельних умовах": сестра Олега Сенцова розповіла про життя брата у полоні

"В пекельних умовах": сестра Олега Сенцова розповіла про життя брата у полоні
Джерело:  online.ua

Український режисер Олег Сенцов, якого незаконно утримують у російській колонії в Лабитнангі, написав нового листа своїй сестрі Наталі Каплан, в якому зазначив, що наразі вся його увага приділена творчому процесу, передає ONLINE.UA.

Каплан коротко переповіла зміст листа.

"В Олега – багато планів, він продовжує активно працювати навіть в таких пекельних умовах. Він дуже хоче, щоб люди розділяли Олега Сенцова політв’язня і творчу людину", - написала жінка.

Також, за словами сестри режисера, Сенцов наразі повністю віддався творчому процесу. Вона також анонсувала, що скоро поділиться новою інформацією про брата.

Нагадаємо, нещодавно адвокат Ольга Дінзе 1 березня відвідала українського політв'язня Олега Сенцова в колонії. Вона розповіла, що українець почуває себе нормально. Він вже добре харчується і зараз перебуває у спільній казармі на 50-60 осіб.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Олег Сенцов вперше розповів про жорсткі умови в російській колонії Лабитнангі. Режисер зазначив, що може користуватися телефоном раз на місяць, також він отримує газети із місячним запізненням. Слова українця цитує правозахисниця Тетяна Щур.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?