В Пентагоні впевнені у можливості продовження контрнаступу ЗСУ взимку
Категорія
Україна
Дата публікації

В Пентагоні впевнені у можливості продовження контрнаступу ЗСУ взимку

В Пентагоні впевнені у можливості продовження контрнаступу ЗСУ взимку
Джерело:  online.ua

Голова Об'єднаного комітету начальників штабів армії США Марк Міллі зазначив, що взимку темп бойових дій може дещо сповільнитись, однак і в українських військових і в окупаційної армії РФ залишатимуться можливості для проведення наступу у періоди сприятливої погоди.

Джерело: сайт Пентагону

У Пентагоні радять ЗСУ продовжувати контрнаступ взимку 

Але прямо зараз ситуація на місці така, що лінії стабілізуються, і з настанням зими все трохи сповільниться через мороз. Тоді з’явиться потенційна можливість для наступальних дій для обох сторін через погоду та рельєф місцевості. Тож ми побачимо, що з цим станеться, - підкреслив Міллі.

Голова комітету штабів армії США підкреслив, що масовані ракетні удари армії РФ по енергетичній інфраструктурі України не зламали українців та не впливають на ситуацію на фронті.

Вони намагаються зламати хребет, зламати волю українського народу. Ви побачите, що це не зламаний хребет, а підвищення рівня стійкості та опору з боку українського народу, - зазначив Міллі.

Генерал США підкреслив, що російський диктатор Володимир Путін після низки поразок продовжує робити помилки.

Між тим кремлівський диктатор та військовий злочинець Володимир Путін знову повторив, що масовані ракетні удари по енергетичній інфраструктурі України є помстою за атаку на Кримський міст.

Росія завдає ударів по енергетичній інфраструктурі України, але перші удари завдали ті, хто бив по Кримському мосту, - цинічно заявив Путін.

При цьому диктатор поскаржився на зрозумілу реакцію світової спільноти, яка засуджує російський терор мирних міст України.

Захід не помічає дій України проти Росії, але при цьому кроки Москви у відповідь викликають хвилю інформаційного шуму. Варто нам поворухнутися, щось зробити: шум, гам, тріск на весь всесвіт. Це не буде нам заважати виконувати бойові завдання, - нахабно заявив Путін.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?