Міністр юстиції Німеччини Бушманн визнав внесок Берліна у розв’язання війни проти України
Категорія
Економіка
Дата публікації

Міністр юстиції Німеччини Бушманн визнав внесок Берліна у розв’язання війни проти України

Міністр юстиції Німеччини Бушманн визнав внесок Берліна у розв’язання війни проти України
Джерело:  online.ua

Очільник Міністерства юстиції Німеччини Марко Бушманн публічно визнав, що що влада його країни також відповідальна за повномасштабну агресію Росії в Україні, оскільки офіційний Берлін всіляко підтримував будівництво скандального російського газогону. "Північний потік-2".

Джерело: Твіттер-сторінка Bundesministerium der Justiz

Бушманн визнає внесок Німеччини у розв’язання війни проти України

З урахуванням того, що ми робимо сьогодні, рішення про реалізацію "Північного потоку-2" після анексії Криму в 2014 році було внеском Німеччини у розв'язання війни в Україні. Вважаю, що наш обов'язок – дивитися правді в очі і робити з неї правильні висновки, – озвучив свою пропозицію Бушманн у вітальному слові на зустрічі міністрів юстиції країн "Великої сімки".

Варто зазначити, що гучна заява німецького міністра була також поширена на сторінці Міністерства юстиції Німеччини.

Що важливо розуміти, очільник німецького Мін’юсту й раніше жорстко критикував рішення про будівництво "Північного потоку-2".

Так, нещодавно він озвучив думку, що політика Ангели Меркель після анексії Криму значною мірою призвела до війни в Україні.

Як відомо, офіційний Берлін лише за декілька днів до повномасштабного вторгнення Росії в Україну скасував сертифікацію "Північного потоку-2", а нова влада ФРН неодноразово обіцяла, що відновлювати роботу трубопроводу не буде.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?