В Польщі невтішно оцінили майбутній візит Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

В Польщі невтішно оцінили майбутній візит Зеленського

В Польщі невтішно оцінили майбутній візит Зеленського
Джерело:  online.ua

Відвідування Польщі українським президентом Володимиром Зеленським може надати позитиву відносинам, але не стане проривом. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Польське радіо", з таким твердженням виступив посол Бартош Ціхоцький.

За його думкою, візит може перетворитись на добрий сигнал та початок змін у відносинах між двома державами.

"Ми хочемо якомога ліпше підготувати цей візит, низка тем є на столі вже тривалий час і я також їх складав, і не виключаю, що деякі добрі рішення вдасться ухвалити до візиту, або під час візиту. Це залежить від української сторони. Ми готові до підтримки і до розмови", - пояснив польський дипломат.

Він додав, відносини Польщі та України мають таку кількість тем, що їх не можна охопити лише одним візитом. Тож великого прориву польська сторона не очікує. Проте подія може зрушити певні дипломатичні процеси, які дозволять вирішити старі питання.

Як повідомляв ONLINE.UA, незабаром в Україну прибуде фінський державний лідер Саулі Нііністьо. Він проведе зустріч з президентом Володимиром Зеленським. Загалом візит розрахований на два дні - з 12 до 13 вересня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?