В результаті авіаудару РФ по школі на Луганщині загинули 60 людей
Категорія
Україна
Дата публікації

В результаті авіаудару РФ по школі на Луганщині загинули 60 людей

В результаті авіаудару РФ по школі на Луганщині загинули 60 людей
Джерело:  online.ua

За попередньою інформацією від очільника Луганської ОВА Сергія Гайдая, у наслідок авіаудару РФ по школі у селищі Білогорівка на Луганщині загинуло щонайменше 60 людей.

Джерело: Facebook-сторінка очільника Луганської ОВА

Окупанти вбили десятки людей в результаті авіаудару по школі на Луганщині 

За словами Гайдая, з під завалів зруйнованої школи рятувальникам вдалось витягти близько 30 громадян.

За даними чиновника, в момент вибуху в приміщенні школи перебувало близько 100 осіб.

На місці події працювали рятувальники і пожежники, які погасили полум'я, а також потім розбирали завали. Роботи пізно ввечері були припинені. Тоді надзвичайники дістали з-під уламків кількох громадян, а також виявили під завалами два тіла загиблих.

Від авіаудару по школі в Білогорівці попередньо загинули 60 осіб... Пожежу ліквідовували майже чотири години, потім проведено розбирання завалів та, на жаль, знайдені тіла двох загиблих. Евакуйовані з-під завалів 30 осіб, семеро з яких поранені. Скоріш за все, усі 60 осіб, що залишалися під уламками будівель, загинули, - зазначає Гайдай.

Очільник Луганської ОВА також зазначив, що протягом ночі окупаційна армія РФ обстрілювала населений пункт  Шипілове, зруйнувавши двоповерховий житловий будинок.

За попередньою інформацією, під завалами опинилися 11 осіб.

Чотири будинки пошкоджено в Рубіжному, дев’ять – в Сєвєродонецьку, ще два – у Лисичанську. Евакуйований один поранений.

Відносно ситуації на фронті. Угруповання окупаційних військ продовжує наступальні дії на Попаснянському та Сєверодонецькому напрямках.

На території Луганської та Донецької областей за минулу добу відбито дев’ять атак ворога, знищено дев’ятнадцять танків, двадцять одиниць бойової броньованої техніки, чотири спеціальних броньованих автомобілі, шість автомобілів та одну одиницю спеціальної інженерної техніки.

Підрозділи ППО збили один ворожий ударний гелікоптер Мі-28Н та шість безпілотних літальних апаратів типу «Орлан-10».

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?