В результаті негоди в окупованому Криму загинули люди
Категорія
Україна
Дата публікації

В результаті негоди в окупованому Криму загинули люди

В результаті негоди в окупованому Криму загинули люди
Джерело:  online.ua

В результаті шторму, що пройшов південною частиною узбережжя окупованого Кримського півострова, загинуло шість осіб. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на управління МНС окупантів.

За даними відомства, надзвичайні події сталися на півдні півострова, у Великій Ялті.

Зазначається, що у Відрадному одна людина загинула, його дістали з води. Ще двоє загинули, їх не можуть поки дістати через сильний шторм. У районі замку "Ластівчине гніздо" загинули дві людини, поки їх також не можуть дістати. В районі Масандри чоловік катався на дошці й теж загинув.

Нагадаємо, раніше в інтернеті оприлюднили відеоролик, що демонструє блискавки в епіцентрі руйнівного урагану Доріан. Нагадаємо, Доріан почав свій руйнівний "похід" на Багами у неділю, 1 вересня. З того часу його жертвами стали багато осіб. Населені пункти зазнали катастрофічних руйнувань.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше американський лідер  Дональд Трамп закликав земляків молитися за ситуацію на Багамах через наближення урагану Доріан. Він додав, що такого потужного удару ще ніколи не було. Явище стало приводом відмовитися від поїздки Трампа до Польщі з нагоди 80-річчя Другої світової війни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?