В результаті обстрілів росіян загинули цивільні у Донецькій та Херсонській областях
Категорія
Україна
Дата публікації

В результаті обстрілів росіян загинули цивільні у Донецькій та Херсонській областях

В результаті обстрілів росіян загинули цивільні у Донецькій та Херсонській областях
Джерело:  online.ua

Армія РФ невпинно атакує та обстрілює різні регіони України: повідомляється про загиблих та поранених у Донецькій та Херсонській областях.

Джерело: ONLINE.UA

Що відомо про ситуацію у Херсонській області

Російські війська понад 40 разів обстріляли територію області – повідомляється 2 загиблих, 3 поранених. Окрім того, у Херсоні окупанти влучили в об’єкт критичної інфраструктури, освітній заклад, будівлю ХОДА, приватні та багатоквартирні будинки.

Що відомо про ситуацію у Донецькій області

Протягом ночі 20 грудня не припинялися обстріли громад на різних ділянках лінії фронту. У Вугледарі росіяни пошкодили 1 будинок. У Бахмуті загинули двоє людей, ще один цивільний отримав поранення. Поодинокі прильоти були у Дальній Диліївці та Костянтинівці Костянтинівської громади, а також Парасковіївці і Яковлівці Соледарської громади.

Фото — telegram.org

Що відомо про ситуацію у Харківській області

Армія РФ продовжує бити по прикордонних населених пунктах Харківського, Чугуївського, Куп‘янського районів. Також окупанти обстріляли Ізюмщину - спалахнула масштабна пожежа на цивільному об’єкті промислової інфраструктури. Ніхто не постраждав.

Що відомо про ситуацію у Дніпропетровській області

20 грудня росіяни декілька разів обстріляли Мирівську та Покровську громади. Пошкоджено з десяток приватних будинків та господарчих споруд, газопроводи і лінія електропередач.

Що відомо про ситуацію у Запорізькій області

19 грудня окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру Василівського та Пологівського районів області. Надійшло 19 повідомлень про руйнування будинків (квартир) громадян та об’єктів інфраструктури.

Що відомо про ситуацію у Сумській області

Армія РФ била із артилерії по Зноб-Новгородській громаді - спалахнула пожежа у місцевому ліцеї, окупанти пошкодили 3 легкових авто, трактор та автобус. Після 3:00 по Середино-Будській громаді ворог відкрив мінометний вогонь. Ворог також пошкодив приватний будинок.

Що відомо про ситуацію у Миколаївській області

19 грудня російські загарбники декілька разів били по акваторії Очаківської громади. Окрім того, росіяни гатили по населеним пунктам Куцурубської громади. Постраждалих немає.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?