Армія РФ отримала нову партію "Шахедів" від Ірану
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ отримала нову партію "Шахедів" від Ірану

Армія РФ отримала нову партію "Шахедів" від Ірану
Джерело:  online.ua

За словами українських розвідників, армія Російської Федерації поновила удари по Україні після того, як нещодавно отримала нову партію дронів-камікадзе Shahed від Ірану, однак наразі використовує їх значно ощадливіше. З такою заявою виступив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов.

Джерело: національний телемарафон "Єдині новини"

Розвідка дізналася, що Росія отримала нову партію "Шахедів"

Так, це нова партія, але порівняно з початковим масованим використанням "Шахедів" вочевидь менша". Ми не коментуємо зараз кількість, але бачимо, що, наприклад, під час вчорашніх масованих терористичних ракетних ударів "Шахеди" не використовувалися. Використовувалися всі інші наявні засоби, все ракетне озброєння, - повідомив Андрій Юсов.

Що стосується балістичних ракет іранського виробництва, то ГУР Міноборони дізналося про попередні домовленості команди російського диктатора Володимира Путіна з Іраном та надзвичайні зусилля, яких країна-агресорка докладає, щоб отримати ці ракети.

Згідно з даними українських розвідників, станом на зараз Росія їх ще не отримала.

Що відомо про останню атаку дронів на Київ

14 грудня столиця України пережила дві хвилі атаки ворожих дронів. Нашій ППО вдалося знищити 13 ворожих дронів.

Уламки від збитих БПЛА влучили в одну адмінбудівлю та ще 4 житлові будівлі зазнали незначних ушкоджень (Шевченківській район столиці). Люди не постраждали, – повідомив начальник КМВА Сергій Попко.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?