В РФ розповіли, як цинічно використали війну у Сирії
Категорія
Світ
Дата публікації

В РФ розповіли, як цинічно використали війну у Сирії

В РФ розповіли, як цинічно використали війну у Сирії
Джерело:  online.ua

У зоні сирійської війни російські збройні сили випробували новітнє експериментальне озброєння. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

За словами міністра оборони РФ Сергія Шойгу, зокрема випробувано було ракетно-бомбове озброєння винищувача Су-57. Він виступив на заходах міністерства за участю президента Володимира Путіна.

"У Сирії у бойовій роботі перевірили Мі-28НМ (гелікоптер - ONLINE.UA), безпілотний літальний апарат "Иноходец" в ударному варіанті, нові зразки ракетно-бомбового озброєння винищувача Су-57", - пояснив Шойгу.

Напередодні із заявою про Су-57 у САР виступив голова генштабу Валерій Герасимов. Згідно з його заявою, винищувач 5-го покоління випробували у зоні іноземного конфлікту вдруге.

Як повідомляв ONLINE.UA, на сході Росії згаданий експериментальний літак Су-57 потрапив в аварію. З нез'ясованих наразі причин він впав. Зазначається, що винищувач залучили до заводських випробувань. Це був перший серійний екземпляр, який планували передати збройним силам у 2019 році.

Серед можливих версій аварії - розлад у двигуні, а також помилка льотчика. Останній, до речі, зумів урятуватися.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?