В РФ священника відсторонили за жорстоке "хрещення" дитини: шокуючі кадри
Категорія
Світ
Дата публікації

В РФ священника відсторонили за жорстоке "хрещення" дитини: шокуючі кадри

В РФ священника відсторонили за жорстоке "хрещення" дитини: шокуючі кадри
Джерело:  24 канал

Російський священник ледве не втопив і травмував дитину під час обряду хрещення. Про це повідомляє 24tv.ua.

За інформацією видання, той з силою намагався занурити малюка у воду, коли той кричав та пручався паралельно зі своєю матір'ю. Батьки після цього "таїнства" звернулися до поліції, бо дитина отримала чисельні синці, а процедура коштувала чимало грошей.

Сам священник не вважає, що зробив щось погане та усю провину звалив на шоковану матір.

"Це просто підвищені емоції матері, вона виявилася людиною невоцерковлених і не готова до хрещення. За правилами православної церкви немовля тричі з головою слід занурювати у воду, я це і зробив", - пояснив ігумен Фотій, додавши, що 26 років так веде службу.

Він пояснив, що нібито об купель дитина не билася, а весь обряд так завжди й проводиться.

Слід зазначити, що ігумена все ж таки відсторонили від служби на один рік. Зараз він не має права носити ряси, хреста та не може давати благословення, приймати сповіді або хрестити.

Увага! Оприлюднений ролик розповсюджується з приміткою "18+".

Як повідомило ONLINE.UA, вчені заявили про вибух малого ядерного реактора  в Росії. Саме це й стало причиною резонансного інциденту останніх днів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?