В РФ вже готуються до наступної хвилі мобілізації
Категорія
Світ
Дата публікації

В РФ вже готуються до наступної хвилі мобілізації

В РФ вже готуються до наступної хвилі мобілізації
Джерело:  online.ua

В РФ вже готуються до нової хвилі мобілізації, яка має розпочатись одразу по завершенні осіннього призову.

Джерело: Telegram-канал  "Можемо пояснити"

Кремль вже готує наступну хвилю мобілізації в РФ 

У матеріалі видання зазначається, що у Кремлі прагнуть забезпечити безперервний потік мобілізованих для поповнення страшних втрат російської армії у війні проти України.

Я не знаю точних термінів, але нова мобілізація в Росії може початися скоро, можливо, вже взимку, - зазначив співрозмовник видання, близький до кремлівських кол.

Друге джерело видання підтвердило, що мобілізацію в РФ можуть відновити після новорічних свят.

Зрозуміло, що люди знадобляться ще, незрозуміло лише, скільки їх буде, - зазначає співрозмовник.

При цьому у Росії вже почали роздавати повістки з датами наступного року. Відомо щонайменше про три такі випадки.

Такий випадок стався з власником мобілізаційної броні для співробітників IT-сфери з Нижнього Новгорода: 28-річний чоловік сходив у військкомат і отримав повістку на 30 березня 2023 року, - повідомляють журналісти видання.

Схожий випадок стався у Москві. Чоловікові, який раніше служив у розвідці, сказали у військкоматі, що його призвуть у другу хвилю мобілізації після Нового року.

Крім того, про нову хвилю мобілізації раніше заявляли губернатори прикордонних Ростовської, Курської та Воронезької областей РФ. Однак у Кремлі спростували їхні слова.

Зокрема, за інформацією речника Оперативного командування ЗСУ "Схід" Сергія Череватого, наразі російські військові намагаються оточити українські підрозділі в районі Вугледара на Донеччині, проте зазнають великих втрат в результаті штурмових дій.

У них є такі плани. Вони намагаються атакувати в районі села Павлівка Вугледарського напрямку, і там постійно точаться жорстокі бої, йде позиційна війна. Десь у нас була перевага, десь у них. Проте наші Збройні сили утримують позиції і роблять максимальне, щоб нанести удари по техніці, винищити особовий склад ворога, - повідомив Череватий.

За його словами, на цьому напрямку окупанти несуть страшні втрати внаслідок невдалих атак.

В середньому близько 100 людей вбитими по цій лінії фронту – напрямок Авдіївський, Вугледар, Мар’їнка, - зазначає речник ОК "Схід".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?