В РНБО повідомили про новий план РФ щодо України
Категорія
Україна
Дата публікації

В РНБО повідомили про новий план РФ щодо України

В РНБО повідомили про новий план РФ щодо України
Джерело:  online.ua

За словами секретаря РНБО Олексія Данілова, наразі у Кремлі розраховують на дестабілізацію в самій Україні, яку можна буде використати, як привід для військового вторгнення.

Джерело: "Українська правда"

У Кремлі мають новий план агресії проти України

Данілов підкреслив, що очільник Кремля Володимир Путін планує знищити Україну та відбудувати нову радянську імперію.

Секретар РНБО підкреслив, що тільки но Кремлю вдасться росхитати ситуацію в Україні, як за цим піде військове вторгнення.

Данілов підкреслив, що без дестабілізації ситуації в Україні Путіну буде важко реалізувати свої імперські плани.

Давайте починати з самого початку. Який план у Путіна? Він доволі простий, ми про це публічно кажемо – це знищення нас як держави… Який план сьогодні у Путіна? Внутрішня дестабілізація в нашій країні. Вони анексували Крим. Далі вони окупували частину Донецької, Луганської області для того, щоб у нас була ця проблема і для того, щоб ми не звертали увагу на Крим. Зараз підходить час, коли вони прийняли рішення, що треба українське питання вже вирішувати, - повідомив Данілов.

Секретар РНБО также наголосив, що Мінські угоди у нинішньому вигляді реалізувати неможливо, адже вони були підписані під тиском РФ в інтересах Кремля.

Володимир Путін (фото - Kremlin.ru)

Що ми бачимо на сьогоднішній день? Те, що стосується політичної дестабілізації саме за рахунок сил, афільованих з Російською Федерацією після закриття телеканалів, після певних наших превентивних процедур, зробити їм це складно. Лишається інший напрямок. Це енергетика. Те, що відбувається з енергетикою в світі, це не тільки в нашій країні. Це досить багатогранна така проблема. Чому? Тому що тут і COVID, тут і Китай, тут і Тайвань, тут і Індія, тут дуже багато процесів, - підкреслив Данілов.

У США підтверджують наміри Кремля з дестабілізації ситуації в Україні

Заступник голови держдепу США Вікторія Нуланд повідомила, що Кремль має плани з саботажу та дестабілізації ситуації в Україні.

Нуланд нагадала, що саме РФ створила кризу та конфлікт в Україні, а тепер зосередила біля українського кордону щонайменше 100 тис військових.

Дипломат також зазначила, що Росія готує внутрішній саботаж з метою підірвати ситуацію в Україні.

За її словами, проведення масштабних військових навчань біля кордону з Україною суперечить намірам зі зниження напруги.

Нуланд підкреслила, що у разі подальшої російської агресії проти України Кремль чекають дуже болючі санкції.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?