В Росії десятки авто провалилися під лід - опубліковані перші відео
Категорія
Світ
Дата публікації

В Росії десятки авто провалилися під лід - опубліковані перші відео

В Росії десятки авто провалилися під лід - опубліковані перші відео
Джерело:  online.ua

У російському Владивостоці майже 30 автомобілів рибалок провалилися під лід. Про це зазначається на сайті крайового управління МНС, передає ONLINE.UA.

Рятувальники розповідають, що глибина в цьому місці не перевищує двох метрів.

"Деякі автомобілі провалилися під лід по дах, інші - по капот, ще у частині в воді опинилися тільки колеса. Деякі водії самі виїхали з води, інші машини за допомогою тросів витягнули рятувальники", - сказано в повідомленні.

Очевидці розповідають, що автомобілі провалилися після того, як деякі рибалки просвердлили кілька лунок в місці, де стояли машини, щоб перевірити товщину льоду.

"Життя йде - нічого не змінюється; не дуже розумні люди на тлі прекрасної природи; цю країну уже ніхто не врятує; що було в головах у цих чоловіків?", - коментують відео користувачі мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 3 січня в селі Угринів Підгаєцького району на Тернопільщині сталася жахлива НП  — в сільському клубі прогримів потужний вибух в той момент, коли в приміщенні діти репетирували виступ різдвяного вертепу. В результаті події постраждали вісім неповнолітніх. З серйозними опіками їх госпіталізували в реанімацію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?