В Росії несподівано вирішили показати серіал із Зеленським "Слуга народу" - анонс шокує
Категорія
Світ
Дата публікації

В Росії несподівано вирішили показати серіал із Зеленським "Слуга народу" - анонс шокує

В Росії несподівано вирішили показати серіал із Зеленським "Слуга народу" - анонс шокує
Джерело:  online.ua

Російський розважальний телеканал "ТНТ" буде транслювати популярний український серіал "Слуга народу" із президентом Володимиром Зеленським у головній ролі, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт ЗМІ.

 На "ТНТ" анонсують, що серіал буде вперше показаний на російському телебаченні. Там іронічно закликали "дивитись версію Зеленського, яка вдалась". Варто зазначити, що "Слугу народу" будуть показувати у будні дні у прайм-тайм(!), о 19:00, починаючи з 11 грудня.

"Слуга народу" – комедійний політичний телесеріал, який розповідає історію обрання президентом України учителя історії Василя Голобородька. Як відомо, серіал складається з 3 сезонів (налічує 51 серія тривалістю 23-25 хв).

Нагадаємо, що з 11 листопада основний державний білоруський телеканал "Білорусь 1" показував український серіал "Слуга народу" в вечірній прайм-тайм. Ще навесні стало відомо, що "Яндекс" купив ексклюзивні права на показ в інтернеті на території РФ серіалу "Слуга народу" в головній ролі з президентом України Володимиром Зеленським.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Очільник МВС України Арсен Аваков, який був членом української делегації у Парижі, поділився з українцями шокуючими подробицями зустрічі глави держави Володимира Зеленського з його російським колегою Володимиром Путіним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?