В Росії попереджають про серйозні репресії через істерику в команді Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

В Росії попереджають про серйозні репресії через істерику в команді Путіна

В Росії попереджають про серйозні репресії через істерику в команді Путіна
Джерело:  online.ua

У Росії вже другий тиждень поспіль не вщухають масштабні протести, до яких щоденно приєднуються десятки тисяч громадян РФ. Вони спалахнули після того, як стало відомо про затримання російською владою ворога очільника Кремля Володимира Путіна — опозиціонера Олексія Навального. Масла у вогонь також підлило резонансне розслідування про палац російського диктатора, яке нещодавно опублікувала команда лідера опозиції РФ. Кремль спочатку намагався ігнорувтаи мітинги на підтримку Навального, проте згодом вдався до традиційних методів боротьби з ними й вирішує проблеми за допомогою сили. Демонстрантів безжалісно б'ють і затримують. Російський журналіст Ігор Яковенко попереджає росіян та міжнародну спільноту, що ця ситуація, найімовірніше, буде рекордною зі кількістю вироків, оскільки лише протягом 31 січня 2 тисячам протестувальників оголосили адміністративний вирок. Також журналіст припускає, що ситуація буде погіршуватися й через те, що в Кремлі почалася справжня істерика. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

"Влада в повній істериці і застосовує надзвичайно жорстокі дії щодо протестувальників. Я думаю, будуть більш серйозні репресії", – попереджає Ігор Яковенко.

Окрім того, російський журналіст не побоявся назвати російських силовиків, які знущаються над мирними демонстрантами, садистами. Він також звернув увагу на те, що влада їх беззаперечно "помилує".

"З тим ОМОНівцем, який завдав сильний, підготовлений прямий удар в живіт жінці, яка потрапила в реанімацію, з ним нічого не трапилось"... Вже є пропозиція з боку "російських телевізорів" про те, щоб його помилувати. Оце помилування садизму теж діє", – нагадав росіянам та міжнародній спільноті представник медіа.

Як уже згадувалося раніше, йдеться про ситуацію, що трапилась на протесті у Санкт-Петербурзі 23 січня. Там протестувальниця Маргарита Юдіна запитала ОМОНівця, за що затримали молодого хлопця. Останній не вигадав нічого кращого, ніж відповісти силою – він жорстоко вдарив жінку ногою в живіт. Юдіна від удару відлетіла на асфальт. Спершу її госпіталізували у реанімацію, а згодом повідомили що її стан нібито покращився.Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Фонд Навального попросив Байдена ввести санкці ї проти оточення Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?