В Росії припустили, як Путін і Трамп могли домовитися по Україні
Категорія
Світ
Дата публікації

В Росії припустили, як Путін і Трамп могли домовитися по Україні

В Росії припустили, як Путін і Трамп могли домовитися по Україні
Джерело:  online.ua

Під час телефоних переговорів президента Росії Володимира Путіна та нового голови Білого дому Дональда Трампа  сторони могли домовитися про пом'якшення американських санкцій в обмін на відмову від Кремля підтримки так званих ДНР і ЛНР.
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA заявив російський драматург, публіцист та блогер Володимир Голишев.
"Якщо припустити, що в ході розмови була укладена угода, то ми легко можемо уявити собі її параметри. Перше, що слід враховувати, — сторони не рівні. В ролі прохача виступає Путін. Це у нього проблеми", — підкреслив експерт.
Також Голишев додав, що, на його думку, Путін міг запропонувати Трампу "лаври великого дипломата і миротворця — мовляв, Обама топтався навколо України і Росії кілька років — і нічого не зміг зробити, але ось прийшов "реальний пацан" і одразу "все порішав".


Читайте також: Є багато вбивць: Трамп заступився за Путіна

"Що для цього потрібно? Скасувати "нормандський формат" і дозволити Києву ліквідувати фейкові "республіки". А далі — Трамп оголошує своєю заслугою пасивність Москви, а Москва звинувачує Київ у "агресії", "геноцид" та ін. Шоу триває. Трамп — на коні, Європа не у справ, а Росія позбавляється від настирливих паразитів, які всім давно набридли", — пояснив блогер.


У той же час, він нагадав про те, що "американські санкції боляче вдарили по путінським друзям і державним корпораціям, які віддані їм на "годування".


"Крім того, ми не знаємо, яке місце Путіну викрутив Мінфін США в результаті масштабного розслідування, яке було розпочато при Обамі. Знамените "панамський досьє", швидше за все, — лише верхівка айсберга. Не виключено, що на кону всі нажиті рабською працею на галерах мільярди", — стверджує Голишев.


При цьому він упевнений, що "все це має для Путіна набагато більше значення, ніж стан російської економіки".


"При Обамі торг був недоречний. Але ось в Білий Дім прийшов класичний "барига" — і у Путіна з'явився шанс", - резюмував публіцист.


Більше  читайте на ONLINE.UA: Кремль готує "злив" ДНР, з Захарченка так і не вийшло зробити людину - російський публіцист.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?