В Росії строковику присудили 7 років за підпал військкомату
Категорія
Світ
Дата публікації

В Росії строковику присудили 7 років за підпал військкомату

В Росії строковику присудили 7 років за підпал військкомату
Джерело:  online.ua

Військовий суд у Владивостоці ухвалив вирок 21-річному солдатові, який вирішив висловити своє обурення з приводу вторгнення Російської Федерації в Україну, підпалив військкомат.

Джерело: росЗМІ

В РФ чоловік підпалив військкомат

21-річний солдат, який підпалив військкомат на знак протесту проти вторгнення Російської Федерації в Україну, отримав своє покарання. Військовий суд у Владивостоці засудив його до 7 років ув'язнення: перші два роки він проведе у в'язниці, а наступні п'ять – у колонії суворого режиму.

В сообщении суда говорится, что молодой человек предпринял данное действие "с целью дестабилизации деятельности указанного учреждения и влияния на принятие органами власти решения о прекращении специальной военной операции на территории Украины".

Слідчі вважають, що чоловік діяв на замовлення: за підпал військкомату йому нібито обіцяли 100 тис. рублів.

Строковик визнав на суді свою провину.

Активісти забивали цвяхи у дерев'яного Путіна перед посольством РФ у Ризі в знак протесту війні

У Ризі відбувся незвичайний протест, організований активістами, які висловили своє незадоволення на адресу посольства РФ. Учасники акції запропонували вдарити цвях у дерев'яну фігуру, яка представляє Володимира Путіна, кремлівського диктатора та військового злочинця.

Чимало людей відгукнулися на заклик забити цвях у дерев'яну статую кремлівського диктатора Володимира Путіна. До кінця дня дерев'яний "Путін" був нарізаний настільки, що більше нагадував їжака, ніж статую.
Таким чином, цей перформанс став яскравим виразом гніву проти тих, хто бере участь у війні в Україні, а також показав незвичайні методи протесту, які використовуються у боротьбі за права та свободи.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?