В Росії вже збираються ділити Україну з ще трьома країнами: з'явилися скандальні деталі
Категорія
Події
Дата публікації

В Росії вже збираються ділити Україну з ще трьома країнами: з'явилися скандальні деталі

В Росії вже збираються ділити Україну з ще трьома країнами: з'явилися скандальні деталі

У мережі з'явилися "одкровення" священика Російської православної церкви, який після  інавгурації президента США Дональда Трампа  закликав готуватися до розділу України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Катерини Яресько.
Користувач опублікувала заяви священика Симбірської єпархії РПЦ Ігоря Пашменова, експерта в асоціації православних експертів Кирила Фролова та члена громадської ради Ульяновська.
За словами цього "експерта", "після інавгурації Трампа особисто мені стало зрозуміло лише одне: проект під назвою Україна закрито назавжди".


Читайте також: В Україні спокійно проповідують "руській мір" і називають Київ россійським містом: з'явилися фото і відео

"Треба відкинути красиві і правильні слова про братерський народ і приготуватися до розділу відбувся держави", — заявляє Пашменов.


Також представник РПЦ заявляє, що при діленні України — "всім сестрам по сережках", і Росії варто сподіватися на роль "старшої сестри".


"Ділити будемо ми, Росія. Поблажливо віддаючи крихти від колишнього укропирога її сусідів (Польща, Угорщина, Румунія)", - розповів він.


Нагадаємо, раніше  в своєму блозі на ONLINE.UA капелан Микола Мединський розповів, як Москва присвоїла собі київську святиню і влаштувала пропаганду в Україні.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?