В Росії з рейок зійшов вантажний потяг з боєприпасами
Категорія
Світ
Дата публікації

В Росії з рейок зійшов вантажний потяг з боєприпасами

В Росії з рейок зійшов вантажний потяг з боєприпасами
Джерело:  online.ua

У Псковській області РФ 24 червня зійшов з рейок вантажний потяг у момент перевезення військового вантажу. На узбіччя вилетіли 13 вагонів.

Джерело: росЗМІ

У РФ з рейок зійшов потяг

З невідомої причини спрацювали гальма біля поїзда, який їхав зі швидкістю 70 км/год.

Попередньо поїзд був завантажений великою кількістю боєприпасів. Місце терміново було оточене військовими, ФСБ, і навіть саперами. " Залізничникам розгрібати завали не дають, поки не перевантажать весь цей вантаж. За попередніми даними, вагони були перевантажені понад норму , - повідомив російський ресурс.

Псковська область межує з Естонією, Латвією та Білоруссю.

Останнім часом з'явилася інформація про те, що білоруський режим почав посилено постачати боєприпаси залізницею Росії, у якої утворився дефіцит у зв'язку з великою інтенсивністю бойових дій в Україні.

Фото: t.me/u_now

У Білорусі повідомляють, що, почалося завантаження боєприпасів у 100 критих вагонів для перевезення вибухових речовин.

Ці вагони орендовані у Білоруської залізниці Управлінням військових сполучень Республіки Білорусь та Центральним управлінням військових сполучень Міністерства оборони РФ.

Завантаження вагонів зараз відбувається на багатьох великих артилерійських базах озброєння.

Серед однієї з таких наводять ВЧ 67878 – 46 артилерійський арсенал ракет та боєприпасів у населеному пункті Бронна Гора (Брестська область).

Білоруські залізничники повідомляють, що кількість боєприпасів настільки велика, що самостійно на арсеналі їх завантажити не можуть і долучають військослужбовців.

Вагони рухатимуться маршрутом Мінськ – Орша – Красне – Смоленськ.

Нагадаємо, що раніше в тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області партизани підірвали російський бронепоїзд. Вибуховий пристрій здетонував під вагоном із особовим складом.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?