В Росії за дивних обставин помер політик, який виступав проти режиму Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

В Росії за дивних обставин помер політик, який виступав проти режиму Путіна

В Росії за дивних обставин помер політик, який виступав проти режиму Путіна
Джерело:  online.ua

У ніч на 16 листопада помер російський опозиційний політик, лідер громадсько-політичного руху "Нова Росія", директор Інституту актуальною економіки Микита Ісаєв. 41-річний опозиціонер раптово пішов з життя в поїзді по дорозі в Москву. Офіційна причина смерті Ісаєва поки невідома. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на росЗМІ.

Інформацію про смерть Ісаєва підтвердила його знайома Аліна Желтовська. Вона написала в соцмережах, що знаходилася поруч з політиком в момент його смерті. Прессекретар Ісаєва також підтвердив інформацію про смерть політика. Він запевнив, що смерть опозиціонера не носить кримінального характеру, але справжня причина буде встановлена в ході експертизи.

Слідчий комітет РФ почав перевірку за фактом смерті Микити Ісаєва. За попередніми даними, політик помер у результаті зупинки серця. Повідомляється, що медики намагалися реанімувати опозиціонера, але безуспішно.

Смерть Ісаєва бурхливо обговорюють росіяни. Вони вважають, що раптовий відхід з життя опозиціонера викликає багато запитань.

Нагадаємо, в минулому році Микита Ісаєв виступив із закликом до російських пропагандистів, чим викликав бурхливу критику на свою адресу. Він закликав їх відректися від "русского мира" і радянського минулого, а також звинуватив Кремль у тому, що влада під надуманими приводами називає "іноземними агентами" засоби масової інформації, які їй просто не подобаються.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Кембриджі пізнім ввечері 27 жовтня помер відомий письменник і дисидент Володимир Буковський. Він був одним із найбільш непримиренних критиків Кремля і особисто президента РФ Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?