В Росії заявили про атаку на аеродром армії РФ у Рязанській області
Категорія
Події
Дата публікації

В Росії заявили про атаку на аеродром армії РФ у Рязанській області

В Росії заявили про атаку на аеродром армії РФ у Рязанській області
Джерело:  online.ua

Російські Telegram-канали поширюють інформацію про атаку невідомих БпЛА на аеродром армії РФ у Рязанській області.

Джерело: Telegram-канал Baza

Що відомо про атаку БпЛА на аеродром у Рязанській області  

Стверджується, що близько 3:00 пролунав вибух, в районі стоянки літаків в Московському районі області виявили воронку діаметром 10 сантиметрів і глибиною 1,5 сантиметра.

Росіяни повідомляють, що для атаки могли використовувати квадрокоптер, виготовлений кустарним способом. В результаті вибуху ніхто не постраждав. Пошкоджень, як повідомляється, немає.

Що відомо про наслідки нічних вибухів в Криму  

У тимчасово окупованому селищі Роздольне, яке знаходиться в Криму. У мережі пишуть, що по будівлі в Раздольному нібито вдарив безпілотник. Пропагандисти звинувачують в атаці Україну.

При цьому, за їхніми словами, внаслідок "атаки" там нібито загинула 14-річна дівчинка. Офіційні представники України не коментують подію.

За інформацією кремлівської пропаганди, там нібито було пошкоджено чотири адміністративні будівлі.

В окупованому Криму обстежили Кримський міст через дзвінок російської пенсіонерки, яка "переживала" за його долю.

На мосту почали шукати вибухові пристрої після дзвінка 76-річної мешканки Тюмені Лідії К. Жінка сказала окупантам: "Чекайте нападу на Кримський міст з боку Кубані".

19 липня 12 поліцейських зі службовими собаками обстежили міст, проте нічого небезпечного не знайшли. Пенсінерка пояснювала свій дзвінок тим, що "переживає за долю мосту".

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?