В Росії заявили про атаку на авто Міноборони та бої з українською ДРГ у Брянській області
Категорія
Події
Дата публікації

В Росії заявили про атаку на авто Міноборони та бої з українською ДРГ у Брянській області

В Росії заявили про атаку на авто Міноборони та бої з українською ДРГ у Брянській області
Джерело:  online.ua

Російські Telegram-канали заявляють про атаку безпілотника на автівку Міноборони країни-агресорки та проникнення української ДРГ на територію Брянської області.

Джерело: Російські Telegram-канали

Що відбувається у Брянській області 

За інформацією російських Telegram-каналів 112 та Shot, безпілотник-камікадзе нібито атакував авто "Нива" Міноборони РФ.

Повідомляється, що атака нібито відбулась на дорозі Бровничі - Сушани. Внаслідок атаки БпЛА загинули двоє російських військових.

В мережі також поширилась інформація, що українська ДРГ нібито здійснила спробу прориву у Брянську область.

нову ж таки йдеться про села Сушани та Бровничі. Росіяни стверджують, що в регіоні "зав'язався бій".

За даними джерел неподалік населених пунктів Сушани та Бровничі триває бій. Місцевих жителів попросили сховатися у підвалах. Усі служби піднято по тривозі. У МВС оголошено сигнал "Едельвейс, - йдеться у повідомленні Telegram-каналу Baza.

Обидва згадані населені пункти розташовані у Климовському районі області – за лічені сотні метрів від українського кордону.

Проект "ВЧК-ОГПУ" також повідомляє про інцидент в іншому районі - Трубчевському. Тут у селі Попівка (близько 23 кілометрів від кордону) зі стрілецької зброї збивали безпілотник.

Українська ДРГ намагалася прорватися в село Сушани Брянської області. Також повідомляється про спробу прориву біля села Бровничі, там зараз йдуть бої. Оголошено сигнал "Едельвейс"... Мирні ховаються в підвалах, на вулиці чути постріли, - йдеться у повідомленні Telegram-каналу "Новини Брянськ".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?