В Росії заявили про зізнання затриманого українця у замаху на Прилєпіна
Категорія
Події
Дата публікації

В Росії заявили про зізнання затриманого українця у замаху на Прилєпіна

В Росії заявили про зізнання затриманого українця у замаху на Прилєпіна
Джерело:  online.ua

За інформацією російських Telegram-каналів, затриманий правоохоронцями у Нижньому Новгороді українець нібито зізнався у скоєнні замаху на кремлівського пропагандиста Захара Прилєпіна та також заявив, що працював на українські спеслужби. 

Джерело: російський Telegram-канал 112

Що відомо про затриманого росіянами українця у Нижньому Новгороді 

Чоловік розповів, що був завербований однією зі спецслужб України ще кілька років тому. Він давав необхідну їм інформацію, а натомість отримував гроші. Останнім завданням стало отримання паспорта РФ і переїзд. Наступний крок - ліквідація Захара Прилєпіна, - йдеться у повідомленні Telegram-каналу.

Автори публікації також стверджують, що безпосередньо перед замахом чоловік кілька днів стежив за кремлівським пропагандистом.

Зазначається, що для підриву автівки Прилєпіна підозрюваний використав протитанкові міни, які були зариті на дорозі до будинку, у якому проживає кремлівський пропагандист.

На одну з цих мін його автомобіль, начебто, і наїхав.

В ОП назвали реальних організаторів замаху на Прилєпіна 

За словами радника керівника Офісу президента України Михайла Подоляка, замах на кремлівського пропагандиста Захара Прилєпіна здійснили спецслужби РФ.

Молох завжди передбачуваний. Він ніколи не зупиняється у своїй жратві. Спочатку пожирає ворогів, потім - випадкових людей, в кінці - своїх, - зазначив Подоляк.

На його думку, Кремль намагається продовжити "агонію путінського клану" і зберегти "ілюзорний тотальний контроль", для чого і розгортає маховик репресій.

Російська репресивна машина прискорює темп і наздоганяє всіх підряд, додаючи (на особливо вишуканий десерт) Z і V активістів. Напередодні краху Москва буде надзвичайно похмурою, - прогнозує Подоляк.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?