В Росії заявляють про атаки дронів в районі військових складів під Москвою
Категорія
Події
Дата публікації

В Росії заявляють про атаки дронів в районі військових складів під Москвою

В Росії заявляють про атаки дронів в районі військових складів під Москвою
Джерело:  online.ua

В Росії заявляють про збиття двох БпЛА, які намагались атакувати склади однієї з військових частин під Москвою. 

Джерело: Telegram губернатора Московської області

Що відомо про атаки БпЛА під Москвою 

За інформацією губернатора Московської області Андрія Воробйова, сили ППО нібито збили 2 БпЛА в Наро-Фомінському міському окрузі в районі селища Калінінець.

Сьогодні два апарати літакового типу впали орієнтовно о 5:30 та 5:50 ранку на підльоті до складів однієї з військових частин у результаті протидії військових, - зазначив Воробйов.

За його словами, нібито руйнувань та постраждалих немає і навіть нібито було знайдено уламки.

Спецслужби займаються, ведеться перевірка, територія зараз оточена, - додав губернатор.

За інформацією видання "Радіо Свобода", у цьому районі якраз дислокується 15-й мотострілковий полк Таманської дивізії в Підмосков'ї.

Крім того, безпілотник упав і в Новій Москві - вибухнув у небі біля села Лукіно, перед цим пролунав гучний вибух. Нині на місці працюють екстрені служби. Місце події оточено.

Місцеві жителі розповідають пропагандистам про те, що у небі над селом у Підмосков'ї був вибух.

За нашою інформацією, це безпілотник, що впав поблизу - у районі річки Пахра, - йдеться у повідомленні Telegram-каналу Mash.

Також повідомляється, що внаслідок події жертв та постраждалих немає.

Місцеві жителі почули гучний звук близько 5 години ранку. Зараз на місці падіння уламків працюють оперслужби, - зазначається у повідомленні Telegram-каналу.

Інше видання також розповідає, що перед падінням жителі Лукіно під Москвою "чули гучний вибух".

Росіяни у Криму заявили про диверсію на залізниці 

Так званий керівник окупаційної влади Криму Сергій Аксьонов заявив про нібито пошкодження залізничних шляхів в районі Феодосії.

Протягом двох годин рух поїздів буде відновлено. Постраждалих немає. На місці працюють профільні служби, - зазначив Аксьонов.

При цьому "радник" Аксьонова Олег Крючков додав, що "у зв'язку з пошкодженням полотна скасовано дві ранкові електрички".

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?