В Росії живе зло: американський сенатор зробив гучну заяву
Категорія
Політика
Дата публікації

В Росії живе зло: американський сенатор зробив гучну заяву

В Росії живе зло: американський сенатор зробив гучну заяву
Джерело:  online.ua

Американський сенатор Ліндсі Грем заявив, що в Росії продовжує жити «радянське зло», а також додав, що повернення Росії в G8 було б помилкою.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ABC News.

Він також зазначив, що з Росією потрібно вести діалог, підкресливши, що вона все одно залишається глобальним гравцем на міжнародній арені і це не можна ігнорувати.

"Вони присутні в Сирії, проте ніяк не можна - я тут погоджуюся - давати їм цю легітимність. Нехай Радянський Союз і розвалився, однак зло, яке він уособлює, живе і процвітає в Росії Путіна. США він ніякий не друг, він всюди сіє розбрат в демократіях і намагається зробити це на нашому власному задньому дворі. Я не став би надавати йому легітимність. Я би продовжив жорсткий курс щодо Путіна. Було б помилкою намагатися повернути його в G8", - сказав сенатор.

Нагадаємо, прем’єр-міністерка Великої Британії Тереза Мей назвала головну умову повернення РФ до складу країн Великої вісімки (G8), заявивши, що Росія повинна припинити втручатися у справи інших країн.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  в перший день саміту G7 в Канаді між лідерами "великої сімки" стався розкол.
 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?